Medlemskap i Norsk Familieøkonomi for ansatte

Gi dine ansatte et år gratis medlemskap i Norsk Familieøkonomi. Et medlemskap i Norsk Familieøkonomi inkluderer gratis økonomisk rådgivning og flere andre fordeler som du og dine ansatte kan spare penger på.

Vi vet at det gjerne er i spesielle situasjoner i livet at du har størst nytte av gode råd, det kan være i forbindelse med boligkjøp, samlivsbrudd, barn, arv eller lignende. Du kan også få mer generelle råd innen forskjellige tema.

Norsk Familieøkonomi arbeider for å gi medlemmene best mulig betingelser på økonomiske og juridiske tjenester og produkter, for eksempel fra banker, forsikringsselskap, strømleverandør og telefoni og bredbåndtjenester. De tre viktigste kriteriene er pris, kvalitet og tilgjengelighet. I tillegg arbeider Norsk Familieøkonomi for at medlemmene skal få best mulig oversikt over priser og betingelser innen ulike tjenester og produktområder.

Er din bedrift klassisk eller premium-abonnent i Norsk Bedrift, får alle ansatte 6 måneder gratis medlemskap i Norsk Familieøkonomi. Når perioden er over, velger hver enkelt ansatt selv om de ønsker å fortsette som medlem. Individuelt medlemskap er kr 480,- etter endt gratis periode.