Om Norsk Bedrift

Norsk Bedrift samarbeider med Norsk Familieøkonomi som i over 25 år har gitt lønnsomme råd til enkeltpersoner. Nå er det bedriftenes tur. Vi tilbyr bedriftsabonnement til norske bedrifter, som inkluderer fordeler både for bedriften og dine ansatte.

Vårt mål er å bidra til at din bedrifts lønnsomhet blir bedre. Dette gjør vi gjennom å fremforhandle avtaler med ulike tjeneste- og produktleverandører på vegne av våre bedriftsabonnenter. På den måten sørger vi for at du får bedre vilkår og pris enn det bedriften din kan få til alene. Da sparer du både tid og penger.

Et abonnement i Norsk Bedrift gir deg tilgang til en rekke rabattavtaler, personalportal levert av Compendia og økonomisk og juridisk rådgivning blant annet.


Standard-abonnement
Standard-abonnement gir deg tilgang til våre fremforhandlede rabattavtaler for bedriften. Da kan du enkelt spare på person- og bedriftsforsikringer, garantier, drivstoff og strøm blant annet. Abonnementet er gratis og uten øvrig forpliktelse eller binding.

Klassisk-abonnement
Klassisk-abonnement gir både fordeler for din bedrift og dine ansatte. Abonnementet inkluderer alle Standard-fordeler, i tillegg til at du kan tilby dine ansatte 1 års gratis medlemskap i Norsk Familieøkonomi som ellers har en verdi på 780 kroner. Dine ansatte får gjennom medlemskapet tilgang til gratis økonomi og juridisk rådgivning, en rekke rabattavtaler og tilgang til vår netthandelportal med cashback-bonus på alle kjøp.

Premium-abonnement
Premium-abonnement inkluderer alle fordeler fra Standard og Klassisk, gratis profesjonell personalportal levert av Compendia og juridisk rådgivning levert av Advokatfirmaet Legalis til svært fordelaktige priser.